Team Lillerommen

Trekløver med bred erfaring leverer med høy kvalitet, med l hjertet i maten og stolthet i faget.

1
2
3
1

Tore Stuedahl

Adelingsleder Lillerommen

Erfaring fra Bagatelle i Oslo, og i mange års tjeneste for Eivind Hellstrøm.

Har også erfaring fra; Restaurant Kastanjen, Gamle Raadhus, Restaurant Lautrec, Norum Hotel, Røde Mølle og mer lokalt, «Kommandanten» på Blaker Skanse.

Etter 7, 5 år som kjøkkensjef hos Kanmer tar han nå ansvaret for å drifte Lillerommen.

2

Cecilie Andreassen

Booking- og selskapsansvarlig

Har de siste 7 årene jobbet for Utenriksdepartementet, ved regjeringens representasjonsbolig. Som rådgiver/ husøkonom/ hovmester har hun tatt vare på prominente gjester fra hele verden.

Har også erfaring som husøkonom for Thon og Radisson Blue, og som freelance servitør for blant annet Nes Villmarksforum. Har nylig fullført «WSET Level 2 Award in Wines and Spirits» ved Kulinarisk Akadem i Oslo.

3

Robin Höghjelm

Kjøkkensjef

Erfaring fra en del topprestauranter og hoteller rundt om i Skandinavia, Europa og Australia. De siste som soussjef på Soria Moria Hotell, Holmenkollen.

Assosierer seg selv med moderne Europeiske gastronomi med inspirasjon fra Italia, Frankrike og det Nordiske kjøkken, og fokuserer på kvalitet framfor kvantitet.